Yhteistyökumppanit

Yhteistyökumppanimme mahdollistavat Idearacen toteutumisen. Tarjoamme yhteistyökumppaneillemme laajan näkyvyyden kilpailun aikana ja mahdollisuuden olla ensimmäisten joukossa kuulemassa alueelta ponnistavat innovatiiviset uudet ideat.

Lappeenranta - Suomen ilmastopääkaupunki Saimaan rannalla.

Etelä-Karjalan Osuuspankki on maakunnan johtava pankki. Konttorit palvelevat Lappeenrannassa, Imatralla, Parikkalassa ja Simpeleellä.

One of the largest and most active business angel networks in the world. Finnish Business Angels Network main activity is to link potential high-growth companies and investor members.

Accelerando Oy on kasvukiihdyttämö, joka koostuu kokeneesta porukasta kansainvälisen liiketoiminnan kasvun ja kehittämisen ammattilaisia.

StartHub on tiivis yhteisö ja uusien liikeideoiden kiihdyttämö Lahden seudulle sijoittuville startupeille sekä toimintaa tukeville yhteistyökumppaneille.

Kolme Kiveä Ravintolat – The Kitchen, Tang Capital, Como & Willhelmiina – tarjoavat erinomaisen laadukkaan ja monipuolisen ruoan lisäksi vaivattomat tila- ja ruokapalvelut.

Laadukkaita ja luovia audiovisuaalisen viestinnän ratkaisuja: webinaarit, mainosvideot, yritysvideot, koulutusvideot, livestriimit, podcastit ja grafiikat.

LAB-ammattikorkeakoulu on työelämän innovaatiokorkeakoulu, joka toimii Lahdessa, Lappeenrannassa ja verkossa.

Kaksipäiväinen kansainvälinen startuptapahtuma Kotkassa täynnä yrittäjyysaiheista ohjelmaa, mentorointia sekä legendaarinen Pitch Captain Competition.

Teerenpeli Lappeenranta avattiin syksyllä 2011. Valoisassa ja avarassa ravintolassa nautitaan Teerenpelin maistuvista tuotteista ja iloisesta ilmapiiristä.

Assi Group Oy vuokraa Lappeenrannassa joustavia toimitiloja kaiken kokoisille yrityksille kahdessa keskeisessä sijainnissa, Assi Vapaudenaukiolla ja Armilanlinnassa.